SHARE

Nakon što je na Fejsbuku demantovao vest da je Mina ponovo trudna sa njim, on je sada kada su se strasti stišale potanko obrazložio šta stoji iza svega.

– Kako je došlo do te njene izjave ja ne znam. Njenom krivicom, pretpostavljam. Verujem da se našalila sa nekim novinarom, a on je to iskoristio kao njenu izjavu za medije. U svakom slučaju, nije bilo lepo da tako nešto kaže – istakao je Igor.

S obzirom na to da je Mininu trudnoću demantovao prilično grubo, istakavši “da bi pre sebi pucao u glavu, nego ponovo legao sa njom“, Igor je otkrio da li je ponovo “na ratnoj nozi” sa bivšom zbog njene nepromišljene izjave.

foto: Damir Dervišagić

– Nismo se posvađali. Mene je iznerviralo što je tako nešto lupila, pa sam to sam napisao u afektu. Jesam burno reagovao i bio grub, ali morao sam da demantujem vest da je trudna sa mnom, jer me je zvalo 50 prijatelja, 20 novinara, digla se velika frka – objašnjava pevač i otkriva kakav je trenutno njihov odnos, pošto je ona, navodno, izjavila da imaju povremeno seksualne odnose:

– Mi smo ostali u korektnim odnosima, u kontaktu smo zbog deteta. Viđam dete, plaćam redovno alimentaciju, sve to funkcioniše kako treba. Niti smo ostali prijatelji, niti nešto više od toga – završio je pevač.

(Espreso.rs/ Izvor: Pulsonline)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here