Home KULTURA Ona je mlada, lepa i prebogata: Aleksandra je milijarderka, ali kod nje...

Ona je mlada, lepa i prebogata: Aleksandra je milijarderka, ali kod nje NOVAC ne upada prvo u oči!

1422
0
SHARE

Priča o njoj je različita od mnogih priča. Aleksandra Andersen (20) je iz Norveške, porodično bogatstvo učinilo ju je najmlađom milijarderkom na svetu. Od putovanja, kao svoje velike strasti, ne odustaje, baš kao ni od jahanja, svog omiljenog sporta.

Aleksandra Andersen
ALEKSANDRA ANDERSENFOTO: ALEXANDRAANDRESEN / INSTAGRAM

Porodica Aleksandre Andersen je vlasnik poznatog brenda cigareta, kao i investicione kompanije, čiji je jedan od vlasnika ova devojka. Pripada joj 42 odsto kompanije.

Ovakav udeo u porodičnom imperiji doneo joj je bogatstvo vredno čak 1.1 milijarde dolara. Kako se saznalo za mladu milijarderku, ona je non stop pod lupom javnosti.

Na njenom Instagram profilu vidimo da živi na putu, od Indije preko Grčke do rodne Norveške. Aleksandra je i veliki avanturista, pa kada se nađe pred nekim izazovom, hrabro se prepusti avanturi.

Nisu joj strani ni ekstremni sportovi. I kao što vidimo na njenom profilu, razlikuje se od većine svojih vršnjakinja. Ne voli veštački izgled, pa ni golotinju. Iako ima samo 20 godina, njen izgled je u odnosu na onaj najpopularniji, pomalo retro.

Zaljubljena je, u vezi je sa Joakimom Tolefsenom kojeg u javnosti ne prikazuje tako često. Da li će i ona vremenom promeniti imidž i prikloniti se trendovima?

Polazi joj za rukom zasad da bude jedna poptuno originalna milijarderka.

J.M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!