SHARE

Srpska pjevačica je otvorila dušu i otkrila da je bila meta pjevača Ace Lukasa, ali mu je stavila do znanja da ne želi ništa sa njim. Iako je demantovao da je bio u vezi sa suprugom kolege Darka Lazića, kao i sa Kajom, sa kojom je viđen u automobilu, nova priča vezana za njegove zavodničke sposobnosti ponovo će pokrenuti glasine da je slab na koleginice, kao i da je jedan od najvećih zavodnika na estradi.

Naime, folk pjevačica Dušica Grabović prisjetila se u razgovoru za Pink.rs tokom snimanja novogodišnjeg izdanja emisije “Izvedi me“ da joj je Lukas svojevremeno otvoreno stavio do znanja da želi da bude sa njom. Međutim, ona ga je odbila.

 

– Bezbroj puta sam sjedila u njegovom društvu i znamo se vrlo dobro. Aca Lukas je, kada sam ja bila radna pjevačica, došao u kafanu u kojoj sam ja pjevala da proslavi pobjedu na jednom festivalu. Upoznao me je kao djevojčurka koji radi na aerodromu, bila mu je simpatična sama pomisao na policajku koja pjeva – započela je Dušica ovu zanimljivu priču od prije desetak godina, a onda nastavila:

 

– Tad je postojala insinuacija da ja mogu, prije Sonje i prije svih, da budem sa njim… Otvoreno mi je to pokazao. To mi je tad bilo simpatično, ja radna pjevačica, on velika zvijezda. Pokazao je tada direktno simpatije, međutim, otvoreno sam mu rekla da mi se ne dopada… Samo mi je prijalo to što mi je on, koji je velika zvijezda, uputio komplimente, tada sam imala 22 godine. Zgotivio me je zbog moje iskrenosti – prisjetila se Dušica i dodala da su i ljetos imali zanimljivu anegdotu tokom jednog nastupa na crnogorskom primorju.

 

– Ovog ljeta u Budvi mi je na njegovom nastupu prišao njegov sin. Pravimo mi selfi, vidi nas on sa bine, prilazi i kaže mu:“Hej, sklanjaj se od nje, nije ni tata, ne možeš ni ti“ – kroz smijeh se prisjetila Grabovićeva koja je, inače, prije nekoliko dana iznenada donijela odluku da zauvijek napusti Srbiju i preseli se u Australiju.

(Pink.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here