SHARE

Jelena Karleuša je poznata po tome da često proziva Sašu Popovića na snimanju emisije „Zvezde Granda“, što se desilo i ove subote. Međutim, ovoga puta Karleuša je otišla korak dalje te je Popovića nazvala robovlasnikom, koji članove žirija tretira kao debile i pokusne miševe.

–Direktor je stipsa, radimo za kikiriki – kazala je Karleuša.

Naime, nakon što se Marija Šerifović zapitala zašto Saša Popović sve članove žirija oslovljava sa „deco moja“, Karleuša je imala zanimljivo tumačenje.

– Da li se ikada iko zapitao zašto Saša Popović, kada ga sretnemo na javnom događaju, svima nama kaže: “O, zdravo deco moja, kako ste? – upitala je Marija Šerifović sve članove žirija.

– Zato što smo svi debili i ekipa bijelih pokusnih miševa. Popović je robovlasnik, a mi smo robovi, oni nesrećnici što vuku kuglu sa sobom – uzvratila je spremno Karleuša.

Međutim, Karleušin odgovor se nije dopao ostatku žirija, te je Dragan Stojković Bosanac ponudio svoje tumačenje.

– Popović je toliko u svom divnom svijetu da nam ni imena ne zna. Jer, čim nekom kažeš: “Gde si, druže?”, to znači da nemaš pojma s kim pričaš – rekao je Bosanac i nasmijao sve u studiju.

 

Međutim, nije Bosanac bio jedini koji je nasmijao sve u studiju. Naime, koji trenutak kasnije, tokom ocjenjivanja jednog od kandidata, Karleuša je legla na sto i počela da radi vježbe za guzu.

izvor:Glamur Press

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here